اهدای ۲۰۰ بسته نوشت افزار و کفش به مددجویان هرمز و سیریک توسط خیرین موسسه مهر گیتی

در راستای اجرای طرح‌های حمایتی و با هدف کمک به دانش‌آموزان نیازمند، تعداد ۲۰۰ بسته نوشت افزار و جفت کفش به دانش‌آموزان تحت حمایت بهزیستی در جزیره هرمز و شهرستان سیریک اهدا و توزیع شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان هرمزگان ؛ نماینده خیرین موسسه مهر گیتی به همراه مدیرکل بهزیستی استان هرمزگان، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان و مسئولین آموزش و پرورش از مجموعه انجمن ضایعات نخاعی استان دیدار کردند.

در این دیدار، مسئولین از کارگاه‌های مختلف صدف، ماکت‌لنج‌سازی و قاب‌سازی بازدید نموده و با هنرمندان دارای معلولیت گفتگو کردند و از هنر و توانمندی آنان تمجید نمودند. همچنین در جریان این بازدید، از کارگاه در حال احداث نجاری انجمن و فروشگاه صنایع دستی هرمزگان دیدن کردند و از آثار هنرمندان بازدید به عمل آمد.

همچنین در راستای اجرای طرح‌های حمایتی و با هدف کمک به دانش‌آموزان نیازمند، تعداد ۲۰۰ بسته نوشت افزار و جفت کفش به دانش‌آموزان تحت حمایت بهزیستی در جزیره هرمز و شهرستان سیریک اهدا و توزیع شد.

این اقلام حمایتی با همت سرکار خانم گیتی‌نژاد، نماینده خیرین موسسه مهر گیتی، تأمین و توسط کارشناسان بهزیستی میان مددجویان تحت پوشش در این مناطق توزیع گردید. این اقدام خداپسندانه با هدف حمایت از ادامه تحصیل دانش‌آموزان کم‌برخوردار و کاهش دغدغه‌های مالی خانواده‌های تحت حمایت انجام شده است.

مدیرکل بهزیستی استان هرمزگان ضمن قدردانی از این اقدام ارزشمند خیرین و موسسه مهر گیتی، اظهار داشت: مشارکت خیرین در تأمین نیازهای اساسی مددجویان، به‌ویژه در حوزه آموزش و پوشاک دانش‌آموزان، نقش بسزایی در ارتقای سلامت اجتماعی و کاهش آسیب‌های اجتماعی دارد.

وی افزود: امیدواریم این‌گونه اقدامات خیرخواهانه تداوم یابد و شاهد گسترش فرهنگ نیکوکاری در سطح استان باشیم.

کد مطلب 210668

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد